Prenumerera

Ta eller ge bort en prenumeration på Ottar! Du får fyra fullmatade nummer och en aktuell bok eller Ottars tygkasse som premie - allt direkt hem i brevlådan! (Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.) Om du har frågor kring din prenumeration eller premie så hör av dig till medlem@rfsu.se. vill du köpa
»Alltid rolig, aldrig präktig. Alltid inkluderande, aldrig med plakat.« Ur juryns motivering när Ottar vann Årets tidskrift 2018.

Välj bland dessa premier – klicka i vilken du vill ha i formuläret längst ned! 

Vill du köpa ett enskilt nummer av Ottar? Beställ ditt ex på RFSU:s materialbutik eller Pressbyrån!

 

omslag på boken kom du

1. Kom du? Alla våra tankar om kvinnlig njutning och (fejkade) orgasmer

Inspirerande och upplysande av rösterna bakom succépodden Alla våra ligg! Definitionen av sex har länge utgått från den manliga orgasmen, men nu är det slut på det. I den här boken utforskas synen på kvinnlig njutning och tar med läsaren på en lustfylld resa genom egna erfarenheter, sexdiskussioner och orgasmtips. 

Av Anna Dahlbäck, Amanda Colldén (Forum, 2019)

2. Inte så farligt

I denna råa och rättframma antologi efter #metoo har feministen och författaren Roxane Gay samlat 30 röster om övergrepp, våldtäkt och sexuella trakasserier. 

Av Roxane Gay (Alberts Bonniers förlag 2019)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Feministisk erotik

En antologi med tio astycken feministiska erotiska noveller skrivna av bl.a. skådespelerskan Saga Becker och författarinnan Anna Suvanna Davidsson (Apan satt i granen på Instagram) 

Av Anna Suvanna Davidsson (Leopard 2018)

4. Sången om en son

Sången om en son är en blixtrande debutroman om identitet, svek, självkänsla - och om den kärlek som inte väjer för något.

av Joel Mauricio Isabel Ortiz (Norstedts, 2018)

5. Såna som du ska inte va här

Marika Carlsson, komiker, skriver personligt om de händelser som har format henne till den hon är i dag. Hur det är att växa upp i en kristen familj, vara fanatisk pingstvän och vilja frälsa hela världen. Att vara homofob och sedan bli förälskad i en kvinna.

av Marika Carlsson (Forum, 2018)

6. Tjejerna på höjden

En humoristisk skildring av tre tjejer i limbolandet mellan studenttiden och vuxenlivet med villa-volvo-vovve. Autentisk så långt anständigheten tillåter. I serien blandas aktuella teman, politik, sex och relationer. 

av Frida Malmgren (Kartago förlag, 2017)

omslag av boken pärlor för svin

7. Tjejerna på höjden 2: Pärlor för svin.

Del två av en humoristisk skildring av tre tjejer i limbolandet mellan studenttiden och vuxenlivet med villa-volvo-vovve. Här introduceras vi bland annat för fake news, hipster-häxor och män som hävdar att alla män faktiskt inte säger ”alla män”.

av Frida Malmgren (Kartago förlag, 2018)

8. Jag är Gina

Hösten 2014 träffade journalisten Erika Oldberg den då 25-åriga Gina Ionescu från Rumänien, en romsk kvinna som försörjer sig på att tigga pengar på Sveriges gator. Det här är hennes berättelse.

av Erika Oldberg (Leopard förlag, 2016)

9. Den dag jag blir fri

Lawen Mohtadis hyllade bok om författaren och aktivisten Katarina Taikon i pocketutgåva. 

av Lawen Mohtadi (Natur & Kultur)

OTTARKASSEN!

Svart, naturvit eller lila med texten »Sex är politik« i guld. Ekologisk bomull och rättvisemärkt.

Har du redan en prenumeration men vill ändå ha en tygkasse? Den blir din för 100 kr! Skicka ett mejl till ottar@rfsu.se eller beställ i RFSU:s materialbutik här!

 

Adressändra? Om du är prenumerant på Ottar mejla till ottar@natverkstan.net. Är du medlem i RFSU (och får Ottar som medlemsförmån) hör av dig till medlem@rfsu.se.

Om  du har frågor kring din prenumeration eller premie mejla till ottar@natverkstan.net.

 

Om du vill bli medlem i RFSU för endast 150 kronor och få 4 nummer av Ottar per år OCH bidra till att stödja allas rätt till sin kropp oxch sin sexualitet både i Sverige och globalt, bli medlem här!

Dina uppgifter

Mottagare

(Behöver bara fyllas i om du ger bort prenumerationen.)